Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cüzdan vermek

Rüyada siyah cüzdan vermek

Rüyada siyah cüzdan vermek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, gözden düşeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan vermek gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada siyah cüzdan görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada siyah cüzdan almak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yeteneklerini geliştirmeye, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada siyah cüzdan kaybetmek borçlanılacağına, işleri yoluna sokacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan bulmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah erkek cüzdanı görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah cüzdan vermek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kötü günleri geride bırakacağına yorulur.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments