Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cüzdan görmek

Rüyada siyah cüzdan görmek

Rüyada siyah cüzdan görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, afiyette olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Rüyada siyah erkek cüzdanı görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah cüzdan bulmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına inanılır.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah cüzdan vermek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah cüzdan kaybetmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah cüzdan almak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada siyah cüzdan görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments