Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bıyık görmek

Rüyada siyah bıyık görmek

Rüyada siyah bıyık görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işlerinin toparlanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalettir.

Rüyada siyah bıyık gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada siyah bıyık görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ve bıyık görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hem verimi yükselteceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına tabir olunur.

Rüyada saç bıyık kesmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bıyıklarını yolmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bıyık kestirmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal ve bıyık çıktığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada bıyıklı birini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments