Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir varlık görmek

Rüyada siyah bir varlık görmek

Rüyada siyah bir varlık görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, parasının azalacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Rüyada siyah bir varlık gördüyseniz:

  • Merak sizi farklı yönlere, yerlere veya bilgilere taşıyabilir.

Rüyada siyah bir varlık görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah varlık görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık varlık görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dünya dışı varlık görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada görünmez varlıklar görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada cin varlığını hissetmek hedeflere ulaşılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın varlığını hissetmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments