Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bilgisayar görmek

Rüyada siyah bilgisayar görmek

Rüyada siyah bilgisayar görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada siyah bilgisayar gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada siyah bilgisayar görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarda fotoğraf görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarı görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar kullanmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments