Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker beresi takmak

Rüyada asker beresi takmak

Rüyada asker beresi takmak sağlığının yerine geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada asker beresi takmak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada asker beresi takmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, karalar bağlayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada asker beresi görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına bere takmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bere takmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada siyah bere takmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada pembe bere takmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bere takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı bere takmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments