Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bavul görmek

Rüyada siyah bavul görmek

Rüyada siyah bavul görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah bavul gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada büyük siyah bavul görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Rüyada siyah bavul görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahatın yerine geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinde bavul görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavul taşıdığını görmek insanların güvenini kazanacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada çanta bavul görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada mavi renk bavul görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hasret gidereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta bavul görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bavulunu taşımak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments