Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabını aramak

Rüyada ayakkabını aramak

Rüyada ayakkabını aramak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabını aramak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada ayakkabı eşini aramak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gelin ayakkabısı aramak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek ayakkabı aramak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı aramak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı eşi aramak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini aramak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayıp ayakkabı aramak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik altına ayakkabı aramak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments