Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah atkı takmak

Rüyada siyah atkı takmak

Rüyada siyah atkı takmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada siyah atkı takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada siyah atkı takmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada boyun atkısı takmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı atkı takmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna atkı takmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah atkı görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada takım atkısı görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek atkısı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına inanılır.

Rüyada sarı atkı görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments