Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı atkı görmek

Rüyada sarı atkı görmek

Rüyada sarı atkı görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı atkı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada sarı atkı görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, birçok iş teklifi alınacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah atkı görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi atkı görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, gereken sabrı göstereceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada atkı bere satın almak sorunların hallolacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada boynunda atkı görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada turuncu atkı görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada krem rengi atkı görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atkı bere görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments