Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna atkı takmak

Rüyada boynuna atkı takmak

Rüyada boynuna atkı takmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna atkı takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada boynuna atkı takmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda atkı görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisi için mal mülk alacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı atkı takmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah atkı takmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet eder.

Rüyada boyun atkısı takmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atkı şapka görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bolluk içine olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi atkı görmek üstün başarılar alacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bebek atkısı görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments