Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendini kel görmek

Rüyada aynada kendini kel görmek

Rüyada aynada kendini kel görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, rahat nefes alınacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, rahat bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada aynada kendini kel gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada aynada kendini kel görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet eder.

Rüyada saç kel görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kel görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kel kestirmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini kel görmek şansının bahtının açılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments