Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivri diş görmek

Rüyada sivri diş görmek

Rüyada sivri diş görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada sivri diş gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada sivri diş görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sivri biber görmek eşinden yana huzurlu olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek zaferlere doymayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sivri biber toplamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivri biber toplamak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada acı sivri biber görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivri biber almak dileklerin ve duaların kabul olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments