Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivri biber almak

Rüyada sivri biber almak

Rüyada sivri biber almak işleri yoluna sokacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sivri biber almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada sivri biber görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sivri biber yemek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sivri biber almak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada acı sivri biber görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sivri biber toplamak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Rüyada kırmızı sivri biber görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çıkmaza gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sivri biber toplamak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil sivri biber görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, çok sevinçli haberler alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments