Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvı yağ görmek

Rüyada sıvı yağ görmek

Rüyada sıvı yağ görmek statü atlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sıvı yağ gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada sıvı yağ içmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sıvı yağ görmek fakirlerin güleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birine sıvı yağ vermek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulur.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada sıvı yağ döküldüğünü görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalettir.

Rüyada erkek sıvısı görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz sıvı kusmak eşiyle bahtiyar olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments