Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sıvı yağ vermek

Rüyada birine sıvı yağ vermek

Rüyada birine sıvı yağ vermek sorunların gittikçe artacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sıvı yağ vermek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Rüyada sıvı yağ görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, işindeki verimin artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sıvı yağ içmek kötü haberlerin alınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret eder.

Rüyada sıvı yağ döküldüğünü görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sıvı yağ vermek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, borçlarının çoğalacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sıvı görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sıvı görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, girişimlerde bulunacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments