Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında yazı görmek

Rüyada sırtında yazı görmek

Rüyada sırtında yazı görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında yazı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sırtında yazı görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, alım gücünü yitireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında kuran yazısı görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırta yazı yazmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta yazı görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, her zaman neşeli olacağına, sohbetinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yazıcı melek görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada muhsin yazıcıoğlunu görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments