Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında yatak taşımak

Rüyada sırtında yatak taşımak

Rüyada sırtında yatak taşımak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada sırtında yatak taşımak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada sırtında yatak taşımak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet eder.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada sırtında buğday taşımak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında kapı taşımak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında çuval taşımak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak gözyaşlarının dineceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını sırtında taşımak bazen umutlarını yitireceğine, hayatının karışacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments