Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında saç görmek

Rüyada sırtında saç görmek

Rüyada sırtında saç görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında saç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada sırtta saç görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada sırtında saç görmek yeni bir araca sahip olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada sırtında yara izi görmek çaresiz kalacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta akrep görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada başkasının sırtını keselemek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Rüyada sırtından taşlanmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments