Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kum taşımak

Rüyada sırtında kum taşımak

Rüyada sırtında kum taşımak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sırtında kum taşımak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sırtında kum taşımak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada traktörle kum taşımak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Rüyada kum taşımak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada kamyonla kum taşımak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada el arabasıyla kum taşımak ismini herkese duyuracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada çuvalla kum taşımak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum torbası taşımak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sırtında kadın taşımak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments