Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı ovmak

Rüyada sırtı ovmak

Rüyada sırtı ovmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada sırtı ovmak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Rüyada sırt ovmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ovmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sırtını ovmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sırtını ovmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bacak ovmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tarhana ovmak lüks içinde olacağına, sıkıntıların artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını ovmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kir ovmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments