Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını ovmak

Rüyada ayaklarını ovmak

Rüyada ayaklarını ovmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, eğleneceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını ovmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Rüyada ayaklarını ovmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ayak ovmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada sırt ovmak doğru olanı seçeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kir ovmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Rüyada lavabo ovmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, daha fazla mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana ovmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bacak ovmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtı ovmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments