Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta binmek

Rüyada sırta binmek

Rüyada sırta binmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırta binmek gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Rüyada aslanın sırtına binmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek sırtına binmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığının sırtına binmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sırtına binmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin sırtına binmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin sırtına binmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sırtına binmek geçim kolaylığı yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sırtına binmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments