Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna hediye etmek

Rüyada ayna hediye etmek

Rüyada ayna hediye etmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ayna hediye etmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada ayna hediye almak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Rüyada ayna hediye etmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada hediye ayna almak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerin günden güne artacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada ayna hediye edildiğini görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak kazancının da aynı oranda artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Rüyada aynalar görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok ayna görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments