Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınır dışına çıkmak

Rüyada sınır dışına çıkmak

Rüyada sınır dışına çıkmak fakir fukaraya yardım edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada sınır dışına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada sınır dışına çıkmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınır dışı edilmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sınır çizmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada sınır kapısı görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet sınırı görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarla sınırı görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet eder.

Rüyada sınırdan geçmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ülke sınırı görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments