Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınır çizmek

Rüyada sınır çizmek

Rüyada sınır çizmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine inanılır.

Rüyada sınır çizmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada sınır çizmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçe sınırı görmek hayır getirecek işlere girileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada sınır geçmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınır görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla sınırı görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalet etmektedir.

Rüyada sınır dışına çıkmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada sınır kapısı görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada sınırı geçmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments