Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınır dışı edilmek

Rüyada sınır dışı edilmek

Rüyada sınır dışı edilmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sınır dışı edilmek gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada sınır dışı edilmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınır dışına çıkmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet sınırı görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınır geçmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, unvan sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sınır görmek işlerdeki verimin artacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada sınırı geçmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınır kapısından geçmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suriye sınırını görmek sürekli yerinde sayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments