Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap ayna görmek

Rüyada ahşap ayna görmek

Rüyada ahşap ayna görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada ahşap ayna gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada ahşap ayna görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği oranda da eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş ahşap ev görmek malının artacağına, yaralarına da merhem olacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahşap balkon görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap eve taşınmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ahşap döşeme görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ahşap ev görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ahşap koltuk görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments