Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinema salonunda olmak

Rüyada sinema salonunda olmak

Rüyada sinema salonunda olmak ağız tadından olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sinema salonunda olmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada sinema salonunda olmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada sinema salonu görmek makamından olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza inanılır.

Rüyada arkadaşlarla sinemaya gitmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle sinemaya gitmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle sinemaya gitmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada sinema sanatçı görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sinema oyuncusu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments