Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinema görmek

Rüyada sinema görmek

Rüyada sinema görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Rüyada sinema gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada sinema koltuğu görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sinema sanatçı görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada sinema bilet görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinema bileti almak yanlış kararlar vereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek sinema sanatçısı görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada sinemada film izlemek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ağız tadından olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık hava sineması görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments