Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt sineği görmek

Rüyada kurt sineği görmek

Rüyada kurt sineği görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin toparlanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük borçlar alınacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurt sineği gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada sinek kurdu görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kurt sineği görmek bir süre zorluk çekeceğine, aralarından su sızmayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve sineği görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yardımının olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek vızıltısı duymak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı sinek görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sinek öldürmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil sinek görmek çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına inanılır.

Rüyada sinek istilası görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments