Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek uçtuğunu görmek

Rüyada sinek uçtuğunu görmek

Rüyada sinek uçtuğunu görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada uçan kara sinek görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada sinek uçtuğunu görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan sinek görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada uçuşan sinekler görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evi sinek bastığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe sinek görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman sinek görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde sinek görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments