Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek beslemek

Rüyada sinek beslemek

Rüyada sinek beslemek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunların günden güne artacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada sinek beslemek gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada sinek beslemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinek yumurtası görmek helal rızıklara kavuşulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, işlerinde aksama olacağına delalet eder.

Rüyada yusufcuk sineği görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada kurt sineği görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan sinek çıktığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe sinek görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, yanlış kararlar vereceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman sinek görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne sinek kaçmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments