Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sineğin ısırdığını görmek

Rüyada sineğin ısırdığını görmek

Rüyada sineğin ısırdığını görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sineğin ısırdığını gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada sineğin ısırdığını görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada büyük siyah sinek görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sinekler görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada sinek uçtuğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek ve sinek görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minik sinekler görmek onlara sanat öğreteceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sinek görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ana baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada odada sinek görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments