Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavı geçtiğini görmek

Rüyada sınavı geçtiğini görmek

Rüyada sınavı geçtiğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sınavı geçtiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada sınava geç girmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada sınavdan geçtiğini görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada sınavının iyi geçtiğini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavı geçtiğini görmek âlim kimselerden feyz alacağına, zenginliğe, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada sınava geç kalmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments