Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmek ve yapamamak

Rüyada sınava girmek ve yapamamak

Rüyada sınava girmek ve yapamamak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve yapamamak gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada yanlış sınava girmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde sınava girmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada okul sınavına girmek içinin rahat edeceğine, tövbe etmeden vefata, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis sınavına girmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rızkının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sınava girmek ve ağlamak zor ve stresli günler geçireceğine, arabasını ve toprağının olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada memurluk sınavına girmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ehliyet sınavına girmek ümitsizliğe, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments