Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girip çıkmak

Rüyada sınava girip çıkmak

Rüyada sınava girip çıkmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sınava girip çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada sınava girip çıkmak eğlenceli günler geçireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan zayıf almak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada matematik sınavına girmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan yüksek almak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sınav sonuçlarını öğrenmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada sınava kopya çekmek özel muamele göreceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments