Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıyı kovalamak

Rüyada ayıyı kovalamak

Rüyada ayıyı kovalamak rahat nefes almaya başlayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıyı kovalamak gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada beyaz ayı kovaladığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı kovaladığını görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayıyı kovalamak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet eder.

Rüyada ayı kovalamak aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada boz ayısı görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada ayı yemek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ayı görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments