Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı kovalamak

Rüyada ayı kovalamak

Rüyada ayı kovalamak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Rüyada ayı kovalamak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada ayı kovaladığını görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulur.

Rüyada ayıyı kovalamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret eder.

Rüyada ayı kovalamak canını sıkılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ayı kovaladığını görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada siyah ayı öldürmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ayı görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah ayı görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ayıyı öldürmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments