Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav sonuçlarını görmek

Rüyada sınav sonuçlarını görmek

Rüyada sınav sonuçlarını görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, fırsatların elden kaçacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada sınav sonuçlarını gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Rüyada başkasının sınav sonucunu görmek birçok engelin aşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sınav sonucu görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kariyer sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sınav sonucu öğrenmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada sınava sonucunu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada sınav sonucunu beklemek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada sınav sonucuna açıklandığını görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments