Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıp görmek

Rüyada ayıp görmek

Rüyada ayıp görmek rızkın artacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayıp gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada ayıp şeyler görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, çıkmaza gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin ayıp yerini görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıp yerleri görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, oğlu evli ise boşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ayıp yerini görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, onlarla arasının açılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının ayıp yerini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntı yükleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayıbını görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi ayıp yerini görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments