Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satıcılık yapmak

Rüyada satıcılık yapmak

Rüyada satıcılık yapmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satıcılık yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Rüyada satıcılık yapmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada seyyar satıcılık yapmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada su satıcısı görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Rüyada satıcıya para vermek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada satıcı olduğunu görmek insanlara olan güvenin artacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit satıcısı görmek büyük bir mala sahip olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada uyuşturucu satıcısı görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına yorulur.

Rüyada kadın satıcısı görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments