Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah saldırısına uğramak

Rüyada silah saldırısına uğramak

Rüyada silah saldırısına uğramak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada silah saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada silahla saldırıya uğramak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, canının ve malının garantide olacağına inanılır.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada silah saldırısına uğramak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada domuz saldırısına uğramak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalettir.

Rüyada fil saldırısına uğramak şeytanın aklına uyacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının saldırısına uğramak bir konuda destek alacağına, kısmetinin açılacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından saldırıya uğramak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments