Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan saldırısından kurtulmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, afiyete ereceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada saldırıdan kurtulmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada köpek saldırısından kurtulmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zarara uğrayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet eder.

Rüyada silah saldırısına uğramak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, elinin darlık görmeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin yasa düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments