Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla yılan öldürmek

Rüyada silahla yılan öldürmek

Rüyada silahla yılan öldürmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Rüyada yılanı silahla öldürmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada silahla yılan öldürmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana silah sıkmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada yılan ve silah görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, başarılarının devamının geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah yılan görmek güzel fırsatların elde edileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, şifa edineceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek önünün açık olacağına, galibiyetlerinin artacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments