Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla öldürüldüğünü görmek

Rüyada silahla öldürüldüğünü görmek

Rüyada silahla öldürüldüğünü görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, oğlu evli ise boşanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada birini silahla öldürdüğünü görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada silahla birini öldürdüğünü görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, onların yaralarına merhem olacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak hayırlı zamanlar geçireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini silahla öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla öldürülmek istenmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini silahla öldürmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments