Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kedi öldürmek

Rüyada silahla kedi öldürmek

Rüyada silahla kedi öldürmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çirkin amellere, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret eder.

Rüyada silahla kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada silahla kedi öldürmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yeni siparişler alacağına işarettir.

Rüyada silahla insan öldürmek zorlukların bu sayede aşılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak ölmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işsiz ise işe gireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini silahla öldürdüğünü görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada silahli adam öldürmek borcunun çok olacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla öldürülmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada adam silahla öldürmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments