Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacoste görmek

Rüyada lacoste görmek

Rüyada lacoste görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, düşman malından yemeye, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacoste gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada silah la ateş etmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada laz böreği görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada first lady görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacoste görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lazca konuşmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lap inciri görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Rüyada lahan faresi görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Rüyada salavat lasmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments