Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laz böreği görmek

Rüyada laz böreği görmek

Rüyada laz böreği görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada laz böreği gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada laz böreği görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet eder.

Rüyada latince yazı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada lazca konuşmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada la havle vela kuvvete görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada salavat lasmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hem işinde başarılı olacağına, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah la ateş etmek mevlit okutacağına, rakiplerini yeneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada la havle duasını okumak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulur.

Rüyada lahan faresi görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments