Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık kıl görmek

Rüyada sık kıl görmek

Rüyada sık kıl görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, daha güzelleşeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, heveslerinin biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sık kıl gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sık kıl görmek günah işleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sakal görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada dişleri sıkarak kırmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, bekarsa evleneceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon sıktığını görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sıkma yemek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada sıkan ayakkabı giymek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments